Pakketdienst.

FastPacks

– vóór 12:00 uur
– vóór 10:30 uur
– vóór 09:00 uur (Alleen in Nederland)

Het komt vaak voor dat uw zending of document er de volgende werkdag veel eerder moet zijn dan onze standaard aflevertijd van 17:00 uur. Wij kunnen uw documenten of pakketten dan ook afleveren vóór 12:00 uurvóór 10:30 uur of – in Nederland – zelfs vóór 09:00 uur. Afhankelijk van het door u gewenste tijdstip betaalt u daarvoor uiteraard wel een toeslag maar die weegt zeker op tegen het tijdvoordeel dat u, of uw klant, er voor krijgt.

Kiest u voor een aflevering vóór 09:00 uur dan wordt uw zending tussen 08:00 uur en 09:00 uur afgeleverd.

Pick It Up

Met onze landelijke dekking en meer dan 60 depots kunnen wij ook zendingen voor u ophalen in Nederland en die dan de volgende werkdag bij u afleveren.

SwapPacks
Ook is het mogelijk om zendingen om te ruilen. Onze chauffeur levert dan een zending voor u af en neemt ook direct een zending voor u mee. Zowel afhaalopdrachten als omruilingen zijn bijzonder geschikt voor reparatiegoederen.

Grotere aantallen?
Heeft u dagelijks of wekelijks meer zendingen, dan maken wij graag een speciale offerte voor u. Bovendien kunnen wij ons software programma PacksOnline bij u installeren waardoor u inzicht krijgt in de aflevergegevens van uw zendingen.
Stuur uw email naar sales@blcargocare.nl of neem contact op met 085-0091528.

Logistiek advies
Door jarenlange kennis en ervaring, vindt u in BL Cargo Care de juiste partner om bij logistieke problemen alsnog tot een tevreden resultaat te komen.

 

 

 

 

 

BL-Cargocare heeft een landelijk dekkend netwerk met meer dan 60 depots in Nederland

Telefoonnummer

Bel : 085-0091528

Transolution